6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Elektronikus zenei dobolás a pumpalábdobon túl - The Hybrid Drummer és Endre eNerd estje // IH Café
Február 16. Csütörtök 19:00

Elektronikus zenei dobolás a pumpalábdobon túl - The Hybrid Drummer és Endre eNerd estje // IH Café

Jancsó és Bandi bő három év elteltével ismét a szegedi IH Rendezvényközpont színpadán! Az esten Techra karboszálas dobverők, valamint Máté dobkottájának megvásárlására is lehetőség nyílik. Ez utóbbi rögtönzött vetélkedőnk helyes megfejtőjének nyereménye lesz. A 10. elővételes jegyvásárló Techra The Black Diamond karbon dobverőt kap ajándékba.

Jancsovics Máté
Jancsovics Máté 2018-ban nevezte magát előszőr The Hybrid Drummer-nek, miután már évek óta érett a fejében, hogy az elektronikus zene különböző műfajait szeretné játszani élőben, és közben minél inkább visszaadni ezen műfajok autentikus hangzásvilágát. Ehhez elektronikus kiegészítőket épített a dobfelszerelésébe, így megalkotva egy olyan hibrid szettet, amely lehetővé tette, hogy megszólaltassa a drum and bass, a house, a trap, a techno, a hip-hop és sok egyéb, általában produceri munkával szerkesztett stílusok zenei textúráját.
2022-ben jelent meg első könyve Four On The Floor címmel, amely a house és techno zenében használt dobgrooveok elsajátítását segíti, kiegészülve olyan technikai, és koordináció gyakorlatokkal, amelyeket szinte minden stílusban lehet alkalmazni. Máté jelenleg a Punnany Massif dobosa.
Máté témája:
Idei kurzusán főleg a könyv tartalmát fogja részletezni, emelett az elektronikus zenében való gondolkodásáról fog még beszélni.


Huszár Endre
"Saját Endre-eNerd projektje 2012 óta létezik. A produkció középpontjában egy egyedi tervezésű dob szoftver- és hardver rendszer áll, amelynek segítségével valós időben összetett, improvizált zenei alapokat épít fel, miközben az akusztikus dobokon a dobkíséretet is megszólaltatja. A dob-rendszerről és a produkcióról a Sticks és a Drums & Percussion magazinban is részletes beszámoló jelent meg. A zenekar négy különböző létszámú felállásban létezik, szólistái Ben Neill és Rob van der Wouw (trombita), Lukács Peta és Mike Gotthárd (gitár) és Kézdy Luca (hegedű). A produkciónak eddig három koncertje volt a Művészetek Palotájában, megjelent három koncertfilmje és egy 3D Blu-Ray lemeze. "


Endre témája:
Barát vagy ellenség? Dobprogramok + élő dob a színpadon:

- Élő akusztikus dob játék kiegészítése effektekkel, dobprogramokkal.

- Mire figyeljünk a dob-loopokkal való együttjátszáskor?

- Mit módosítsunk a játékunkon?

- Milyen technikákkal tehetők az élő játékkal összeférhetőbbé a hangminták, dob-alapok?

- Hogyan válasszuk ki a megfelelő hangszíneket?


Az esten Techra karbonszálas dobverők kipróbálására és megvásárlására is lehetőség nyílik, valamint Máté dobkottája kedvezményesen megvásárolható lesz.

Jegyár:

  • elővételben: diák 2.300 Ft, felnőtt 2.800 Ft;
  • a rendezvény napján: diák 2.800 Ft, felnőtt 3.300 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya.

Online vásárlásnál OTP szépkártyával is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO