6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Funkorama koncert - vendég: Geometro // IH Café
Február 22. Szerda 19:00

Funkorama koncert - vendég: Geometro // IH Café

A Funkorama zenekart tapasztalt, különböző formációkban évtizedek óta muzsikáló zenészek alapították. Az instrumentális jazz-funkot játszó kvartett programját - a nagy elődök (Stanton Moore, John Scofield, Billy Cobham stb) nyomdokait követve - feszes groove-ok, jazzes harmóniavilág, energikus előadásmód jellemzi. A koncentrált közös muzsikálás mellett a kompozíciók lényeges elemei az improvizált szólók, melyek során lehetőség nyílik az egyéni zenei kreativitás kifejezésére is.
A formáció fellépéseivel nem csak az itthon kevéssé ismert jazz-funk műfaj megismertetését, de a hangszeres élőzene népszerűsítését is szeretné segíteni.

A Funkorama zenekar tagjai:
Török Péter – gitár
Szabó Zsolt – billentyűk
Varga Balázs – basszusgitár
Kilián Imre – dob

Geometro

“Az alakulástól azonos összeállításban tevékenykedő zenekar az eltelt években számos jazzklubban megfordult, többek között felléptek az Opus Jazz Club színpadán is. A Héjja János (gitár), Szabados-Tóth Bálint (szaxofon), Turcsányi Áron (basszusgitár), Szegény István (dob) alkotta kvartett a jazz és rock műfajának határait lépkedi át oly módon, hogy mindkét terület kedvelői találhassanak saját ízlésviláguknak megfelelő részeket.” (JazzMa.hu)

 

Jegyár:

  • elővételben 2.000 Ft,
  • a koncert napján 2.500 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya.

Online vásárlásnál OTP szépkártyával is van lehetőség fizetni.

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO