6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
KFT koncert
December 03. Vasárnap 19:00

KFT koncert

A KFT Szegeden

Afrika, Balatoni nyár, Szeged. Van-e köztük kakukktojás? Sokan azt gondolnák, van, mert az első kettő KFT-slágerek címe, a harmadik csak helységnév. Ezen azonban egy vérbeli rajongó csak mosolyog. Túl azon, hogy mindhárom földrajzi név, egyben dalcímek is. Az Édes élet lemezen jelent meg a Szeged című szám. Az együttes tagjai részben családi vonalon, részben érzelmileg kötődnek a városhoz. Sokszor léptek fel az IH-ban is, de utoljára nagyon régen. Ezt pótolja most a KFT. A műsorban a legnagyobb slágerek mellett elhangzanak ritkábban előadott számok és fellép a Vintage Dolls énekegyüttes két tagja: Szász Ági és Benedek Lili.

A fellépéshez kapcsolódóan, Nyisd ki a szemed címmel a Zene házában rendezett kiállítás anyaga érkezik a Szent-Györgyi Albert Agórába, ahol november 13. és december 11. között lehet megtekinteni színpadi jelmezeket, maszkokat, ritka videókat, fotókat. Ideális felkészülés a koncertre.

Itt hallgathatjátok meg a Szegedet: https://youtu.be/bbj1GVsVXLs?feature=shared

Kapunyitás: 18:30
Koncert: 19:00

Jegyár:

  • elővételben: 5.500 Ft,
  • a koncert napján: 6.500 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO