6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Pistyur Veronika: Milyenek azok a cégek, ahol a gyerekeink is szívesen dolgoznának majd?
Március 27. Hétfő 18:00

Pistyur Veronika: Milyenek azok a cégek, ahol a gyerekeink is szívesen dolgoznának majd?

„Lesznek-e még többen olyan cégvezetők, akik értik, hogy létrejöhetnek ma élhető és szerethető munkahelyek úgyis, hogy nem szükséges választani a profit és a jószándék között?
Vannak olyan üzleti szereplők, akikre talán a most felnövők jó érzéssel gondolnak majd?
Azt mondják róluk, megtették, amit csak lehetett, hogy maradjon nekik is valami?
Nem makulátlan szuperhősök, hanem olyan üzleti szereplők, akiknek tudatos, hosszútávú stratégiájuk van arra, mit hagynak hátra maguk után. A személyes agendájukon túlra tekintve szeretnének hatással lenni a világra.
Kik ők? Mit gondolnak a világról, amiben élünk és milyen nyomot szeretnének hagyni, amikor olyan munkahelyeket építenek, ahova nem tűnik kidobott időnek minden nap bejárni, és ahol azt érezhetjük, értelmes munkát végzünk?”
Pistyur Veronika a magyarországi startup-mozgalom kiemelkedő alakja. A LogMeIn, a Prezi és a Ustream által alapított non-profit szervezet, a Bridge Budapest egyik megálmodója, társalapítója és ügyvezetője, az Oktogon Ventures partnere, a Magyarországról induló sikertörténetek építésének egyik hazai kulcsfigurája.

 Jegyár:

  • kedvezményes jegyek: 2.000 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
  • teljes árú jegyek: 3.000 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya.

Online vásárlásnál OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO