6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Prof. dr. Gyarmathy Éva: Tanulás és iskola a 21. században
Június 05. Hétfő 18:00

Prof. dr. Gyarmathy Éva: Tanulás és iskola a 21. században

„Tanulni kell” - ez az egyetlen biztos állítás a tanulással kapcsolatban a 21. században. Tanulás által lehet a változás közepette létezni, és az nem kérdés, hogy a 21. századot a gyors és gyakran robbanásszerű változások jellemzik. A fontosságán kívül a tanulással kapcsolatban a kérdőjelek halmozódnak: mit, hol, kivel, mi által, hogyan…???
A 21. századi iskoláról viszont azt sem tudjuk, hogy egyáltalán kell-e. Valószínűleg valamilyen formában szükség lesz a tanulás terére és a résztvevőire, de ez a tér nem biztos, hogy a teljes tanulási spektrumot átfogja, és a résztvevők sem a mai iskolára jellemző szerepekben és tevékenységekben jelennek meg.
Már most számos, az iskolán kívüli hatékony tanulási út létezik, és az iskolai tanulás leghaladóbb módszertanai egyre kevésbé illenek a hagyományos iskolai működésbe – probléma- és projektalapú tanulás, tapasztalat alapú tudás, adaptív tanulás, művészetpedagógiák, társasjáték pedagógiák, 3D tanulás…"

 Jegyár:

  • kedvezményes árú jegyek: 2.500 Ft (SZTE-kártya, pedagógusigazolvány, nyugdíjas-igazolvány);
  • teljes árú jegyek: 3.000 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO