6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Szabados Ági: Neked van időd olvasni?
Június 12. Hétfő 18:00

Szabados Ági: Neked van időd olvasni?

Szabados Ági televíziós munkája mellett a Nincs időm olvasni! kihívás alapítója és a Libertine Könyvesbolt tulajdonosa, melyek révén Ági elkötelezett és aktív szervezője az olvasás örömének felfedezését célzó országos mozgalomnak.
"Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett? Hogyan hat a mentális egészségre a rendszeres olvasás? Mi köze a meditációnak az olvasáshoz? Ezekre is választ kapnak Szabados Ágitól azok, akik részt vesznek a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásán. „Az én olvasás iránti szeretetem a Harry Potterrel kezdődött, mára pedig már olyan számomra, mint másnak a levegővétel: lételem.”
Szabados Ági olvasás iránti szenvedélye a Harry Potterrel kezdődött, mára pedig közel 60 ezren olvasnak vele Nincs időm olvasni! kihívásában hónapról hónapra.
A műsorvezető, valamint a Libertine Könyvkiadó és Könyvesbolt alapítójának olvasási szenvedélye gyerekkorára nyúlik vissza, de mindig is hivatásának érezte, hogy segítsen az embereknek újra felfedezni az olvasás örömét.
A Nincs időm olvasni kihívás! alapítása óta nemcsak a havi könyvklubban hirdeti az olvasás fontosságát, hanem megalapította és vezeti saját könyvesboltját, amely Budapest mellett már Szegeden is várja az olvasókat. Emellett tanít a Szegedi Tudományegyetemen.
Ági néhány éve összekapcsolta két szenvedélyét, a média világát és a könyveket, és olvasással kapcsolatos podcastet (Szabados Ági könyves podcastje) valamint online videós műsort (Mutasd a könyvespolcod!) is létrehozott.
A Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásán személyes motivációiról, az olvasás fontosságáról beszél majd. Arról, hogy miért tartja fontosnak, hogy mindig legyen nála egy könyv, hogy minden kis szabadidőt ki tudjon használni az olvasásra, illetve személyes brandjének felépítésébe, jövőbeli terveibe is betekinthetnek az érdeklődők.
A program végeztével garantált az olvasásban való motiváltság, a résztvevők hazaérve biztosan könyvet vesznek majd a kezükbe!
 Jegyár:
  • kedvezményes árú jegyek: 2.500 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
  • teljes árú jegyek: 3.300 Ft.
 

JEGYVÁSÁRLÁS

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

 
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO