6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Szvetelszky Zsuzsa: Repair - Hogyan hozhatjuk rendbe elromlott kapcsolatainkat és közösségeinket?
Május 07. Kedd 18:00

Szvetelszky Zsuzsa: Repair - Hogyan hozhatjuk rendbe elromlott kapcsolatainkat és közösségeinket?

Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus május 7-i előadása arról szól, hogyan állítsuk helyre, gondoljuk újra, javítsuk meg vagy akár engedjük el megromlott kapcsolatainkat.
Az előadás címe: Repair - Hogyan hozhatjuk rendbe elromlott tárgyainkat, kapcsolatainkat és közösségeinket?
Repair - az angol kifejezés magyarul ezt jelenti: javít/megjavít, rendbe hoz, orvosol. Mindenre használhatjuk, ami kijavítható, megjavítható, rendbe hozható. A Repair c. előadás középpontjában a fejlett világ egyik legégetőbb problémája, az élet minden területén tapasztalható pazarlás áll.
„Egyre többen látják úgy, hogy a 21. századra félresiklottak a dolgok. A gazdasági és technológiai fejlődés eredményeképpen kialakult az eldobható termékek köré épülő társadalom, mindez pedig összefügg az egyenlőtlenséggel, a klímaválsággal és a természeti katasztrófákkal is.
A tönkrement eszközök, emberi kapcsolatok vagy akár egész rendszerek kidobása helyett érdemes lenne megfontolni a rendbe hozás lehetőségét – tanácsolja Szvetelszky Zsuzsanna.
Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus előadása ezen az estén az emberi kapcsolatainkra koncentrál: arról szól, hogyan állítsuk helyre, gondoljuk újra, javítsuk meg vagy akár engedjük el a kapcsolatainkat. Hiszen a jó kapcsolat erőforrás is: nem érdemes az első apró konfliktusnál lezárni vagy lecserélni.
Ám hogyan dönthetjük el, hogy megjavítható-e a sérült viszony? Nem kell megvárni a bajt: az előadás arra is választ ad, miképpen tarthatjuk karban kapcsolatainkat - hiszen, ahogy Irvin D. Yalom amerikai pszichiáter vallja: lehetetlen új régi barátokra szert tenni.
Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus, a Károli Gáspár Református Egyetem oktatója, kommunikációs szakértő, az MTA TK "Lendület" Research Center for Educational and Network Studies kutatócsoport tudományos munkatársa, a LINK-Group hálózatkutató központ tagja, az informális hálózatok és a vállalati kommunikáció szakértője.
  

Jegyár:

  • kedvezményes árú jegyek: 2.800 Ft (SZTE-kártya, pedagógusigazolvány, nyugdíjas-igazolvány);
  • teljes árú jegyek: 3.500 Ft.
 

JEGYVÁSÁRLÁS

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online kaphatók!

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

 
 
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO