6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
TELTHÁZ! Jakupcsek Gabriella: A napos B oldal
április 09. Kedd 18:00

TELTHÁZ! Jakupcsek Gabriella: A napos B oldal

“Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani” (G. B. Shaw)
"Hidd el nekem, tényleg van élet a 40 után. Elmúltam 60, szóval csak tudom. Persze nem mondom, hogy az elmúlt két évtized sétagalopp lett volna. És a következők is bőven tartogathatnak nehézségeket, mégis azt mondom, a B oldal igenis lehet napos.
Hőhullámok, váratlanul felszaladó kilók, pánikroham a próbafülkében, helló helyett csókolom, egyre több fiatalabb és egyre kevesebb idősebb kolléganő a munkahelyen. Ugye ismerős?
Sok a kérdőjel és a legtöbb épp önmagaddal kapcsolatos. Ez a könyv azért született, mert azt hiszem, tudom, mit érzel, tudom, min mész keresztül. És bár varázsló én sem vagyok, mégis szerettem volna melléd állni, és elmesélni, hogy mik az én személyes tapasztalataim a változókorról és a fiatalság talán mégsem annyira fájó elmúlásáról. Segítségemre volt több nagyszerű szakember, akik fontos gondolatokat, tanácsokat fogalmaznak meg többek között a párkapcsolat, a karrier, az egészségmegőrzés, szépség és öltözködés témájában.
Velük együtt szeretném megmutatni: igenis tudsz teljes és tartalmas életet élni ötven, hatvan, hetven évesen is, sőt. Támogatlak benne, hogy találd meg a szépséget a mindennapokban és magadban is. Gondolkodjunk közösen az életstratégiádon, hogy el tudd fogadni, mi több, hasznodra tudd fordítani az évek múlását. Mindehhez legyen a mottónk, amely sok mindenen átsegít: Önismeret és derű! Tarts velem a napos B oldalra!"
Jakupcsek Gabriella hazánk egyik legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, újságírója. Milliók kedvelik népszerű és tartalmas televíziós műsoraiból, melyek közül talán a Ridikül, a Jakupcsek Plusz és a Jakupcsek Night a legismertebbek.
Szegedre a közelmúltban megjelent "A napos B oldal" c. könyvével érkezik.
"A mögöttünk álló időszakban felértékelődött a személyes találkozások jelentősége. A beszélgetések, kapcsolódások, közösségi élmények mindenki számára nagy jelentőséggel bírnak. Az elmúlt években rengeteg helyszínen, több ezer résztvevővel tapasztaltam meg, mennyire szükségesek és hasznosak ezek az élmények, amikhez örülök, ha jelenlétemmel hozzá tudok tenni."
 
 Jegyár:
  • kedvezményes árú jegyek: 3.500 Ft (pedagógusigazolvány, SZTE-kártya, nyugdíjas-igazolvány);
  • teljes árú jegyek: 4.000 Ft.

Az előadásra minden jegy elkelt!

 

 

 

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO