6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
XV. Fool Moon Nemzetközi Acappella Fesztivál
Október 01. Szombat 20:00

XV. Fool Moon Nemzetközi Acappella Fesztivál

Rock4 (NL)

 

Visszatérő vendéget köszönthetünk a Fool Moon Acappella Fesztivál műsorán: az elmúlt 17 év legnagyobb sikerének számító holland rock-acappella formáció, a 9 lemezt, számtalan díjat és ezernél is több fellépést maga mögött tudó Rock4 látogat ismét Szegedre, teljesen új Back To Basic műsorával, amelyet a pandémiás időszak alatt rögzítettek a Luc Nelissen helyére érkező, fantasztikus énekes-beatboxerrel, Phillip Schröterrel.

A Rock4-t tizenkilenc éves barátság és rengeteg szál köti a Fool Moonhoz, sőt, a két együttesnek immár 7 éve a basszus énekese is egyazon személy. Luc Devens, Lucas Blommers és a Rock4 örökös hangmérnöke, Bob Tuin mindig örömmel gondol vissza a szegedi közönségre, így hezitálás nélkül mondtak igent a Fool Moon felkérésére.
www.rock4.nl

YT: https://youtu.be/t28oIruFzuc


Fool Moon (HU)

 

A Fool Moon négy év kihagyással újra megrendezi Acappella Fesztiválját, bár a korkövetelményeknek megfelelően - csökkentett módban. A szegedi csapat megvédi az acappellát, így nem volt tétlen az elmúlt időszakban sem, és elkészítették új műsorukat, melyet a fesztivál látogatói láthatnak először.
A Fool Moon - Vocal Recall koncertje könnyűzenei, teljesen élő acappella koncert, melyben hangszerek nem, vagy csak ritkán - egy-egy pillanat erejéig - szerepelnek, minden betétdal és filmzene 5 emberi hangon szólal meg. Az egészestés műsor dalfeldolgozásai között az 1980-as és '90-es évek legnagyobb filmslágerei szerepelnek, melyek műfajukat tekintve pop-, disco, funky és rockdalok. A koncert folyamán az együttes tagjai megidézik gyerekkoruk kedvenc filmjeit (Vissza a jövőbe, Végtelen történet, Hegylakó, Bud Spencer és Terence Hill filmjei stb.), melyek betétdalai nyomán a közönség is újra átélheti a ’80-as évek nosztalgiáját. A műsort a dalokhoz kötődő kivetítések, filmrészletek, hangok, vagy az együttes által forgatott saját humoros videórészletek színesítik.

YT: https://youtu.be/FQrvPsPR4wU

Jegyár:

  • 1-15. sor 5.500 Ft,
  • 16-26. sor 5.000 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

ihrk.hu acappella.hu foolmoon.hu

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO